http://www.neophysics.ir/مجيد فلاحي پناه، دانشجوي كارشناسي ارشد مهندسي مكانيك ماشين‌هاي كشاورزي دانشگاه شهركرد گفت  : در اين تحقيق از پسماند روغن‌هاي حاصل از غذاخوري دانشگاه شهرکرد به عنوان خوراک فرآيند توليد بيوديزل به روش ترانس استريفيکاسيون استفاده شد. وي در تشريح نحوه توليد اين سوخت تصريح كرد: ابتدا فرآيند آماده سازي روغن انجام شده و روغن به محيط واکنش انتقال مي‌يابد، پس از آن مخلوط متوکسيد(متانول+ هيدروکسيد پتاسيم) به محيط واکنش اضافه شده و پس از جداسازي گليسيرين، مخلوط باقي مانده آبشويي و بيوديزل استحصال مي‌شود. فلاحي پناه خاطرنشان كرد: در تحقيقات انجام شده‌ قبلي، دماي بحراني 60 درجه به منظور دستيابي به حداکثر محصول و کاهش زمان آزمايش پيش‌بيني شده بود، ولي در اين پروژه در دماي عادي محيط موفق به دستيابي به بيش از 80 درصد بيوديزل شديم؛ در صورتي که مواد اوليه ارزان در دسترس باشد و هدف آزمايش نيز دستيابي به حداکثر محصولات نباشد، به منظور صرفه‌جويي در مصرف انرژي، در دماي محيط و در مدت زمان مشابه نيز اين واکنش قابل انجام است. وي ادامه داد: استفاده از اين سوخت علاوه بر کمک به کاهش آلاينده‌هاي زيست محيطي ناشي از احتراق، مي‌تواند به عنوان يک مولفه تاثيرگذار در اقتصاد جوامع روستايي و کشاورزي عمل کند. فلاحتي پناه افزود: نتايج علمي اين پروژه در قالب مقاله‌اي با عنوان «امكان سنجي توليد بيوديزل از روش پسماند» در «پنجمين همايش ملي ايده‌هاي نو در كشاورزي» ارائه شده است.